We Bring The Boys Out!

umtunglah tulis kat wall
Monday, 27 February 2012 ϟ 05:53 ϟ
Assalamualaikum..hai
updte blog lgi
okey hri ni mse ni tepat
aku,dah cri kau lame cume kau busy sgt dgn dunia kremajaan kau
smpai kau plak lupe dkat aku
akey tak kisah,yg aku pns dgn kau boleh ye kau tlis psl aku dkat wall kau
klau tak puas hti ckp dpn2 lah setkat tlis kat wall nak rmai org like 
penakut ape!
okey mulai skrg and smpai bile2 kau tngoklah 
aku akn lyn kau mcm mne kau lyn aku
bye..
« Past | New »